Haarwerken

Toevoegingen

Voor elk probleem de juiste oplossing.

Haartransplantaties:


Een permanente oplossing voor uw kaalheid! Methode: Micro graft techniek: In de nekpartij haalt men een stukje huid met haarwortel weg. Deze wordt in mini en micro stukjes van 1-2 of 3 haartjes verdeeld. Dit noemt men een graft. Vervolgens wordt elke graft verdeeld over het kale gedeelte.

De ingeplante haren zullen weer groeien na ca. 4 maanden en dit je hele leven lang. Deze ingreep gebeurt onder plaatselijke verdoving en is volledig pijnloos. Diverse van onze klanten die reeds deze behandeling ondergingen willen graag voor u getuigen!

Graag wordt er een persoonlijke offerte gemaakt. PS 1: Deze behandeling ligt vandaag binnen ieders budget, is veel minder prijzig als met zegt en denkt. PS 2: De kaalheid mag echter de 40 % van de totale haarmassa niet overschrijden.

Haarextensions


Haar verlengen – vermeerderen! U wordt dagelijks geconfronteerd met hopeloos, vormloos haar! U droomt sinds jaren van een weelderige krullen massa of een vloeiende lijn in uw haar, maar helaas … U heeft kort haar, maar droomt eigenlijk van lang en vloeiend haar … U bent binnenkort de gelukkige bruid, maar de lengte van uw haar laat u niet toe dat mooie opstuk werk te laten uitvoeren … Dan biedt hair-extensions voor u dé oplossing!

Haarverlening

  • 100% natuurlijk haar wordt lokje per lokje aan uw haar bevestigd.
  • haarverlenging tot 55 cm in een minimum van tijd
  • geen gevaar voor haarverstrengeling
  • geen belemmering voor eigen haargroei
  • de haren wassen – föhnen-krullen alles blijft mogelijk


Haartoevoegingen


Wat is het: Een micro dunne kunsthuid, aangepast aan de tint van je hoofdhuid. Deze past aan je huid gelijk een contactlens! De enkele haren die eventueel her en der nog groeien, groeien er doorheen. Bevestigen doen wij met een medisch aanhechtingsproduct, zodat men door de haarmassa heen, je hoofdhuid goed kan zien.